ELVE mreža

Dobrodošli u ELVE mrežu!

KAKO ZAJEDNO MOŽEMO SPASITI PLANET ZEMLJU?

Ako ste profesionalac, u ranom i predškolskom odgoju ili  osnovnoškolskom obrazovanju, koji misli da bi obrazovanje za okoliš ili obrazovanje za održivi razvoj trebalo biti stvarnost u učionici i znate da je obrazovanje najmoćnije sredstvo koje možete koristiti da promijenite svijet.. Morate biti dio ELVE MREŽE!

Što je ELVE mreža?

Projektni partneri promiču razvoj ELVE mreže kako bi povećali domet projekta i podigli svijest o korištenju ekoloških i inkluzivnih pristupa u predškolskim ustanovama i osnovnim školama, podupirući postizanje ciljeva održivog razvoja kao temelja za postizanje bolje i održivije budućnosti za sve.

Predložena mreža promicat će uspostavljanje održivih veza, vezanih uz učenje o okolišu temeljeno na vrijednosnom obrazovanju, između organizacija aktivnih u području obrazovanja, osposobljavanja i sporta za mlade  te društva u cjelini, na lokalnoj i regionalnoj razini.

Što ćete pronaći na ELVE mreži?

Resurse za provedbu ekološkog obrazovanja s djecom temeljenog na vrijednostima. Aktivnosti u učionici, vijesti, izvještaje, primjere dobre prakse, otvorene dijaloge, razmjenu resursa na vašem i engleskom jeziku i … veliki broj ljudi koji, poput vas, koji žele poboljšati svijet u kojem živimo.

Kako sudjelovati?

Pridružite se ELVE Facebook profilu gdje ćete pronaći objave s temama koje vas zanimaju na engleskom i vašem jeziku, animirane od strane ELVE partnera. Sudjelovanje je lako, zabavno i potrebno.

Svijetu su potrebni odgajatelji i učitelji predani brizi za planet Zemlju! Ispunite ovaj upitnik i postanite dio ELVE MREŽE. Zajedno smo jači.

Google obrazac